Pansarlänkar

Posters

Vem älskar inte affisch konst ? Oavsett om det är för ett band, en främmande språk, eller en konferens / händelse, kan en väl utformad affisch väcka uppmärksamhet och mycket välförtjänt beröm från kollegor och lekmän lika. Vi skalar dem från väggarna vid konsertlokaler , greppa kopior strödda runt våra favorit kaféer, och även köpa dem från våra favoritdesigners och band.

Affischer och posters

Vår kärlek till affischkonst är även tydligt i popularitet olika inlägg. Mer än ett år sedan, designern T skapat ebook, På väggen:  Musik affischer och en post tillsammans med det heter, ”Modern poster Design: 100 härliga Exempel” och aktuell är det fortfarande en av våra mest populära tjänster. Så vi vet att du kommer att älska den samling av några av de mest inspirerande posters  som vi älskar. Från vintage till moderna, nationell internationell, dessa affischer visa några av de bästa designerna som inspirerar dig!

Fint på väggen

Minimala affischer är bara häftigt. Minimal eller minimalistisk design är att använda så få former, beskriver stilen inte innehållet och få stor attraktion. Posters  är bra på att få folks uppmärksamhet så länge du inte gör dem också text tung och du inkluderar en iögonfallande mest effektiva grafiska i  färger.

Idag har jag samlat färska och kreativa exempel på minimal affischer design. De alla affischer är design av ”Balint Bernhardt ” och heter ”Minimal affischserie ”. Så låt oss ta en snabb titt på några inspirerande affisch att tänka på när man utformar för nästa minimala affischer.

Ett halsband för en kille är lite annorlunda än en för en kvinna.

För en sak är män aldrig kommer att bära något som kan anses vara ”kostym smycken” – den stora, pråliga smycket med rader av juveler som du kommer att se tillsammans med en stilig aftonklänning. Det är verkligen absolut en kvinnas sätt att bära smycken. Hellre då pansarlänk.

Det finns också något av en idé bland några få designers att smycken ska vara i centrum för en outfit. För män är smycken mera tänkt att komplettera, inte överväldiga.

Det betyder halsband som är lite mer robust och grov runt kanterna. Bra smycken för män ska se naturligt – som du har burit det i flera år, efter det att du fått av din farfar, som bar det i flera år innan dig.

Du kommer kanske se några ljusare, blankare saker, naturligtvis, och till och med den massiva bling bling urbana stilen. Och det blir några mycket lätta och ömtåliga herrsmycken här och där också, men antingen är du extrem och gör undantag från regeln. De fångar folks uppmärksamhet just därför att de är så besynnerliga.

De flesta män som bär halsband väl gör det inte att märkas just för deras smycken. Du ska bara se dem som något ”snyggt” och sedan tänker man inte mer på det.

Pansarlänkar