Fina presenter

Från Sagaform kommer de absolut finaste gåvorna.

Sagaform Wiskyglas eller sagaform karaff är helt perfekta presenter.

Presenter från Sagaform kommer i en exklusiv present förpackning, klar att ge bort.

Köp Sagaform på room99 och eller på Aldora.se

Populära presenttips

Alla håller väl med om att en födelsedagspresent är lika självklar som en julklapp, eller hur? Det här med att hitta och skaffa presenter som blir något extra för mottagaren är svårt och då behövs ofta många tips och goda råd. Så kolla in det här så kan du spara både tid och pengar.

Vad sägs om en Parkerpenna? En elegant penna i snyggt etui och med namngravyr. Parker Urban Premium Matt Black BP är en modern och häftig kulspetspenna. Gravyrfärgen i silver gör pennan ännu mer unik och han kommer bara att helt enkelt älska den. Det här med personliga gåvor är något som alltid uppskattas mycket. De får mottagaren att känna sig speciell och i mottagarens ögon så blir du speciell. Så tipsen och råden du har fått här ska du verkligen ta dig tid till att fundera på.

Tips till alla som vill uppleva saker. Vi har några tips och idéer till dig som inte riktigt vet vad du ska ge bort som present till någon som fyller år. Vi hoppas kunna både inspirera dig till att våga ge bort något personligt och äkta och spara pengar och tid som går åt att leta gåvor.

Upplevelsepresent till 50-åring. För honom: Många skulle nog vilja gå på en whiskyprovning, men det är en sådan där sak som det aldrig blir av att man kommer i väg på. Så varför inte ge honom en riktigt exklusiv och lyxig vhiskyprovning? Det kommer han garanterat bli glad för och uppskatta mycket. Han kanske redn hör till den lilla skaran whiskyentusiaster och då kan du vara säker på att han alltid kommer minnas provningen. Om han inte är det så kanske han kan komma att bli det. När han öppnar paketet och håller bokningen i handen så vet han att nu blir det verkligen av. Whiskyprovningar kan du boka i Göteborg och i Stockholm.

Till henne på 50-årsdagen:

Alla borde någon gång få njuta av en skön dag med avkoppling och återhämtning på spa, men fyller man 50 år då kan det nog vara en gåva som uppskattas mer än mycket annat. I upplevelsepresenten ingår:

Tid för återhämtning av kropp och själ.

Tillgång till spa-anläggning med bad och bastu.

Lån av badrock och badlakan

Lunch

Hon kommer att känna sig som en ny kvinna och den presenten kommer att uppskattas till tusen..