Lyxig inredning

Projektet av dessa fyra Fritidshus utgår den lyxiga och sofistikerade anda av brasilianska helg hemma arkitektur. Underbart exempel på elegant lyx, modern design, alla extrafunktioner som behövs (pool med jacuzzi, bastu i källaren, spektakulär utsikt) högkvalitativa material och frodig tropisk växtlighet – allt design för att skapa rika sol  och glädje atmosfär. Arkitekterna från Studio Arthur Casas konstruerat husens tänk. ena sidan varje hus bevarar dess avskild privatliv (med hjälp av vertikala trädgårdar som täcker blinda väggarna i grannens hus och något icke-justerade konstruktion) i den andra, främja social interaktion, är alla bottenvåningarna och uteplatser anslutna.

Inredning

Att välja en färg färg i inredningen

Att välja färger är lite av en konst, men här är en ”regel” som jag tror att du kan ignorera: Inte plocka en färg och sedan be om en halv-styrka eller lättare version. Vissa människor svär vid detta, men jag skulle föreslå att välja en ljusare färg i stället om du känner som den du funderar blir för mörkt.
De flesta människor föredrar något dämpad (tonade med grå eller brun) färger i heminrednngen, i motsats till en ren eller primär färg.
Taket behöver inte vara vitt! Om väggen färgen är inte för mörk, jag använder det för taket också. Om du väljer en mörk vägg färg kan det vara lite mycket att använda överallt, kan du ha roligt att välja en annan färg för taket som kommer att arbeta med resten av rummet.
De flesta paint företag erbjuder provstorlekar nu, så det är lätt att prova några färger innan du köper en gallon. Om du inte vill att måla prover direkt på väggen, måla varje färg på ett bräde av skumkärna (färg butiker säljer dem).
Att välja en färg färg ska komma i slutet av utsmyckning processen.
Det värsta som kan hända om du hatar den färg du väljer är att du måste måla. Det vore olyckligt, men inte katastrofalt för din inredning.