Inrednings tips för semestern

Fira semestern med inredning Stil: Tips om heminredning till  Stugan Decor

Det finns många, många saker som vi älskar om semesterperioden (vänner, familj, fester, och god mat för att nämna några), men lägga till några semester handen vid vår heminredning närmar sig toppen av listan. Det är något om att ta en vanlig utrymme och användning av färg, ljus och festliga accenter att lägga till en subtil, högtidlig känsla som bara känns … trevligt.

När det gäller att lägga säsongs bitar till våra personliga utrymmen, närmar vi varje rum på olika sätt. Genom att låta avsikten och ursprungliga syftet med rummet vägleda oss, försäkrar det att vår semester heminredning förblir äkta, målmedveten och högtidlig.

Från ljus, låga ljus och varma accenter i vardagsrummet (för att uppmuntra vila, värme och avkoppling) till vintergröna och vinter lövverk accenter i korridorer (för att hålla hela ditt hem luktar färska) till dekorera härden (som erbjuder den perfekta displayen område för både kort och ljus), det finns oändliga möjligheter att förvandla ditt hem till en fristad för vacker, ekologisk semester inredning.

Vår favorit rum under helgerna måste vara i vardagsrummet. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet – i synnerhet under julen. Detta är rummet som används för att samla in, anslutning, fira, avkoppling och samtal, och tenderar att vara det område som vi befinner oss kvardröjande i och längtan efter.

För att göra ett vardagsrum känns som hemma den här julen, och att framkalla och uppmuntra insamling, rekommenderar vi att du lägger inredning som för tankarna till känslor av natur och komfort. Inspirerad av en av de symboler av säsongen – granen – vi rekommenderar att du använder mjuk, gyllene ljus belysning. Detta bidrar till att efterlikna träd ljus, medan inslag av vinter lövverk lägga till en säsongs, dekorativa känsla som återspeglar den gröna av ett träd, i synnerhet när det paras ihop med varmt Legend trägolv eller Ascot Roble kakel. Ingenting känns mer festlig än ett rum görs enbart för konsten att samla in och fira, särskilt när det är ett som matchar värmen av säsongen.

Oavsett om du föredrar en mer traditionell, hem-för-the-semester känner eller letar efter något med en modern design, alternativen är oändliga när det gäller att anpassa din semester heminredning. I matsalen, skönheten i Parker Oxford Castano golvplatta sätter stämningen för en kylig vinterdag. För att matcha stämningen av säsongen och vädret utanför, accent din matplats för att matcha vardagsrummet – med vintergröna gräsklippet, varma ljus och doft luften med hemlagad kryddad cider. Parat med Moy Moka klinker, skapar detta en elegant men ändå bekväm plats skapar den perfekta atmosfären för en mysig, lågmäld fest.

Båda stilarna tjänar som ansträngning bakgrunder för semester fester genom att låta färgen av säsongen verkligen lysa. Detta försäkrar att din semester utrymme inte bara ringer festlig, men kommer också att ditt hem för att fungera som bakgrund till vänner, familj och mat som utgör den sanna skönheten av säsongen.

Men du väljer att dekorera, det är verkligen ingen plats som hem för semester. Den här tiden på året, befinner vi oss sugen en tröstande, inspirerande utrymme inrett i en anda av säsongen, var det hem kan vara. Här är att dekorera avsiktligt klokt, och låta anden av säsongen lysa igenom.